Kouvolan Asuntokeskus Ky

Kouvolan Asuntokeskus – ja olet kotona

Asuntosijoittaminen Kouvolassa kannattaa

Asuntosijoittaminen on muihin sijoitusmuotoihin verrattuna kilpailukykyinen ja myös jotakuinkin turvallinen vaihtoehto. Asuntosijoittamisen tuotto muodostuu kuukausittaisesta vuokratuotosta ja arvonnoususta.

Pellervon taloustutkimuksen (pdf) mukaan Suomessa vuosina 2012–2016 ennuste vuokratuoton keskiarvoksi (yksiöissä ja kaksioissa) on 3–4 %, kun arvonnousua ei oteta huomioon.

Alueella vuokratuotto jopa 6–8%

Kouvolan seudun asuntojen hintataso mahdollistaa asuntosijoittamisessa maan keskitasoa selvästi paremman pääoman tuottoasteen. Vuokratuotto on tietysti asuntokohtainen, mutta 6–8 % tuotot ovat tavanomaisia oikein valituissa kohteissa ja sen lisäksi arvonnousu lisää pääoman tuottoastetta tapauskohtaisesti.

Asuntosijoittamisen asiantuntija palveluksessasi

Asuntosijoittamisen turvallisuuden, varmuuden ja helppouden lisäämiseksi tarjoamme ammattitaitomme asuntosijoittajien käyttöön. Meidän ja yhteistyökumppaneidemme kautta saat näppärästi hoidettua kaikki sijoitusasuntoon liittyvät asiat, kuten esimerkiksi:

  • Välitystoimeksiannot (markkinointi, vuokralaisten kartoitus, tarkistukset, sopimukset ym.)
  • Hallinnolliset asiat
  • Mahdolliset siivous ja kunnossapito (vuosikorjaukset, perusparannukset)
  • Muut sijoitusasuntoon liittyvät toimeksiannot

Avullamme asuntosijoittaminen on helppoa ja turvallista

Kauttamme asuntosijoittamisen aloittaminen ja hoitaminen on helppoa ja turvallista. Välitystoimeksiannolla on suora vaikutus sijoitusasunnosta saatavaan tuottoon.

Kohteen markkinoinnin aloittamisella hyvissä ajoin ennen edellisen vuokrasuhteen päättymistä varmistetaan vuokrausasteen korkea taso. Vuokralaista etsiessä tarkistamme kaikkien hakijoiden luottotiedot, minkä perusteella esitämme toimeksiantajalle vaihtoehdot.

Vuokrasopimukset tehdään määräaikaisina yhdeksi vuodeksi eteenpäin, jonka jälkeen ne jatkuvat toistaiseksi voimassa olevina. Avainten luovutus tapahtuu ainoastaan takuuvuokran (1–2 kk) maksukuittia vastaan. Jatkuvissa toimeksiannoissa kohteen tarkistuksista voi vastata toimeksiantaja tai Kouvolan Asuntokeskus.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme kaikissa sijoitusasuntoon ja sen välittämiseen liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeella.